Kwantumhealing herstelt je huidig bewustzijn naar zijn natuurlijke staat. Het maakt je huidig bewustzijn vrij van de vele gedachten, overtuigingen en gevoelens die je tegenhouden om voluit, gelukkig en gezond te leven.

Kwantumhealing helpt je te behoeden voor nieuwe innerlijke kwetsuren, pijnen of ziektes. Je krijgt inzicht in jezelf, de ander en in situaties, waardoor je trouw blijft aan jezelf, en die je helpt om makkelijker om te gaan met anderen en situaties.

Kwantumhealing verhelpt uiteenlopende moeilijkheden, psychische aandoeningen en fysieke pijnen, en is toegankelijk voor iedereen.

Jouw leven is uniek. Je situatie en je gezondheid worden dan ook vanuit dat opzicht benaderd.

Een sessie bestaat uit ondersteuning, praktische tips en inzichten om je denk- en gedragspatronen, je gevoelens, je leefwijze, je voeding, je omgeving,… constructief aan te pakken. Je ontvangt aanvullende informatie over geneeskrachtige planten, stenen en mineralen, etherische oliën en Bachbloesems en andere natuurlijke geneeswijzen om je herstel te bevorderen.

De sessie wordt aangevuld met een diepgaande energetische healing, die je vrij maakt van (on)bewuste mentale en emotionele blokkades.  Een healing die een zuivere uitlijning teweegbrengt van het aardse met het universele, die evenwicht in de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen brengt, en die coherentie in je totaliteit verwezenlijkt.

Kwantumhealing gaat tot in je kern, het verruimt je bewustzijn en verhoogt je vibratie, waardoor je dichter bij je eigenheid komt. Een sessie is heel efficiënt, maar omwille van uiterlijke beïnvloeding die nog vat op je kan hebben, is soms meerdere malen aangewezen, totdat je je krachtig voelt.

Sessies zijn zowel in de praktijkruimte als online. (1uur 15min-60€)

Op mijn levensweg ben ik door diepgaande transformaties gegaan, waardoor ik vrij ben van een geconditioneerd bewustzijn, en met Liefde en toewijding mijn authentiek pad vervolg. Ik heb het vermogen om mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades te doorzien en je ervan te helpen verlossen. Vanuit puur bewustzijn, assisteer ik graag bij je transformatie.

Hilde