praktijkruimte 2

P  R  A  K  T  I  J  K      V  O  O  R      B  E  W  U  S  T  Z  I  J   N  S  V  E  R  R  U  I  M  I  N  G

Van mens, hart & ziel tot mens, hart & ziel.

H o l i s t i s c h e   t h e r a p i e / k w a n t u m h e a l i n g

Fysiek, emotioneel, mentaal & energetisch

Diverse activiteiten, zoals woonkamerbijeenkomsten, lezingen, themadagen,.. vind je in de agenda, of volg me op FB (link onderaan), waar alle activiteiten worden aangekondigd, en waar met regelmaat voeding voor je hart en ziel wordt gepost.

 

Individuele sessie(s) zowel te Ingelmunster als online, 1u15 : Minimumprijs 65€

Individuele sessie te Ingelmunster :

• voormiddag van 9u30 tot 12u00 : 130€

• namiddag van 13u30 tot 16u00 : 130€

• Dag met lunch inbegrepen : van 10u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 15u30 : 260€

Ik help met het vertalen van allerlei levensomstandigheden, dat brengt helderheid in situaties zodanig dat er gerichte ondersteuning kan worden gegeven om een positief resultaat te verwezenlijken. Het is voor jou als een soort van opening verkrijgen in je ‘uitdaging’, door een ander perspectief, zodat je voorbij je uitdaging komt met een herwonnen kracht.

Diverse levensomstandigheden kunnen zijn :

Je hebt een aandoening of ziekte, dat kan van ASS, ADHD, burn-out, depressie,… tot een auto-immuunziekte, artrose, kanker. ( Een fysieke pijn, heeft een mentale, emotionele en energetische achtergrond die kan geheeld worden, waardoor de pijn of ziekte milder wordt of zelfs helemaal geneest)

•  Je hebt angsten

•  Je heb een verslaving

•  Je kampt met perfectionisme

•  Je hebt last van weinig zelfvertrouwen

•  Je hebt slaapproblemen

•  Er is een moeilijke omgang met kinderen of andere familieleden, of met je huisdier. (Ja, ook huisdieren beïnvloeden/spiegelen, want we zijn allemaal verbonden)

 Er zijn moeilijke verstandshoudingen in je relatie(s), of op je werk

•  Je bent student, en ervaart diverse moeilijkheden

Neem gerust contact op als je uitdaging niet is vermeld of als je twijfelt

 

Een beeld van wat een gesprek en de ondersteuning zoal inhoudt :

  Omgaan met en genezen van je gevoelens en emoties (Innerlijk kind/ als voorouderlijk trauma)

  Doorbreken en ombuigen van lastige denk- en gedragspatronen

•  Bewust connectie maken met je innerlijke wereld

•  Communicatievaardigheden aanleren om vanuit connectie met jezelf, connectie met een ander te maken

•  Bewust worden van je lichaam, leefwijze en omgeving

•  Verruimen van je bewustzijn, door het belichten van een ander perspectief ( van het hart & de ziel)

  Afstemmen op de resonantie van je doelstelling

Het is mijn intentie en betrachting, om jou door de vertaling, inzichten en zelfkennis te doen verkrijgen waarop je gaat leren vertrouwen en geloven, zodanig dat je in de toekomst, jezelf en je situaties kan gaan vertalen en aanpakken. Dat is je bewustzijn bemeesteren. Het bewustzijn van je lichaam, je denkgeest, je hart en je ziel, en daar zit je weerbaarheid, veerkracht en zelfredzaamheid.

Een sessie wordt aangevuld met praktische tips en inzichten om zelf je denk- en gedragspatronen, je gevoelens, je leefwijze, je voeding en je omgeving constructief aan te pakken. Je ontvangt (wanneer dit zich aandient in mijn bewustzijn) aanvullende informatie over geneeskrachtige planten, stenen en mineralen, etherische oliën en Bachbloesems en andere natuurlijke geneeswijzen om je herstel te bevorderen.

∼ • ∼ Hilde ∼ • ∼ 

Een sessie gebeurt vanuit een neutraal en liefdevol energieveld, waardoor er in het NU moment een krachtige transformatie (kwantumsprong) wordt verwezenlijkt. Een sessie is een diepgaande energetische zuivering, die je vrij maakt van (on)bewuste mentale en emotionele blokkades.  Een heling die een uitlijning teweegbrengt van het aardse met het universele, die evenwicht in de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen brengt, en die coherentie in je totaliteit verwezenlijkt.

Kwantumhealing gaat tot in je kern, het verruimt je bewustzijn en verhoogt je vibratie, waardoor je dichter bij je eigenheid komt. Een sessie is heel efficiënt, en je herwint kracht en het voelt aan als een diepgaande vernieuwing.

Ik zou mezelf een heler kunnen noemen, maar dat doe ik liever niet, ik ben een gewone vrouw die een switch in bewustzijn heeft gemaakt, van een leven vanuit mijn hoofd naar leven vanuit mijn geest, hart en ziel. Ik ben heler geworden, lees completer geworden, door Zelfheling, en doe niets wat een ander niet kan.

Als pionier mag ik wat ik geleerd heb door mijn ervaringen de wereld in sturen, in dienstbaarheid. Door mijn eigen proces ben ik door diepgaande zuiveringen gegaan en nog steeds ben ik heel toegewijd, het is een 24/7 bezigheid, een natuurlijk zijn. Mijn authentieke bewustzijn straalt doorheen mijn zijn en woorden, als een activatie van, en om je te herinneren aan jouw authenticiteit, zodat ook jij jeZelf gaat helen, en in jeZelf gaat geloven en vertrouwen.

Mens-zijn is een gemeenschappelijke Missie. Leren mens-zijn vanuit de ziel, doen we samen en vanuit het hart.

Het is allemaal heel geleidelijk aan gebeurd. Door te leven tussen de lijnen

van overtuigingen en gewoontes in educatie, onderricht & maatschappij, zijn we onze

spontaniteit & eigenheid kwijtgeraakt. ⇒

Tot op een gegeven moment dat de ziel het welletjes vindt. Een keerpunt, van onbewust

naar bewust, naar leven vanuit ons gevoel & hart. Een transformatieproces,

van oude levenspatronen achterlaten en omarmen van je 

natuurlijke Zijn.

Want wat je dacht kwijt te zijn, is er nog.  ⇒

Bewustzijn is oneindig, van iedereen en voor iedereen toegankelijk. Ik verwerf mijn bewustzijn, door dagelijkse gebeurtenissen, door alle mensen waarmee ik in contact kom, door keuzes, en door pijnlijke en mooie ervaringen, net zoals jij. Iedereen heeft een uniek bewustzijn en unieke capaciteiten, die op ieder moment aanvullend, versterkend en verrijkend voor mekaar zijn. We hebben elkaar nodig om te leren en om te groeien in bezield mens-zijn.

Hilde

Into Inner Balance

HOLISTISCHE ONDERSTEUNING / KWANTUM HEALING