praktijkruimte 2

Een sessie (kwantumhealing) herstelt je huidig bewustzijn naar jouw natuurlijke staat. Het maakt je huidig bewustzijn vrij van de vele gedachten, overtuigingen en gevoelens die je tegenhouden om voluit, gelukkig en gezond te leven.

De sessie helpt je te behoeden voor nieuwe innerlijke kwetsuren, pijnen of ziektes. Je krijgt inzicht in jezelf, de ander en in situaties, waardoor je trouw blijft aan jezelf, en het je helpt om makkelijker om te gaan met anderen en situaties.

Een sessie verhelpt uiteenlopende moeilijkheden, psychische aandoeningen en fysieke pijnen, en is toegankelijk voor iedereen.

Jouw leven is uniek. Je situatie en je gezondheid worden dan ook vanuit dat opzicht benaderd.

Een sessie bestaat uit verduidelijking van je situatie of je ziekte, bestaat uit ondersteuning, praktische tips en inzichten om zelf je denk- en gedragspatronen, je gevoelens, je leefwijze, je voeding en je omgeving constructief aan te pakken. Je ontvangt (wanneer dit zich aandient in mijn bewustzijn) aanvullende informatie over geneeskrachtige planten, stenen en mineralen, etherische oliën en Bachbloesems en andere natuurlijke geneeswijzen om je herstel te bevorderen.

Een sessie bestaat uit een diepgaande energetische healing, die je vrij maakt van (on)bewuste mentale en emotionele blokkades.  Een healing die een zuivere uitlijning teweegbrengt van het aardse met het universele, die evenwicht in de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen brengt, en die coherentie in je totaliteit verwezenlijkt.

Kwantumhealing gaat tot in je kern, het verruimt je bewustzijn en verhoogt je vibratie, waardoor je dichter bij je eigenheid komt. Een sessie is heel efficiënt, en voelt als een diepgaande vernieuwing.

Je herwint kracht, je verkrijgt zelfkennis en wordt zelfredzaam.

Sessies zijn zowel in de praktijkruimte als online. (1uur 15min : 65€)

Op mijn levensweg ben ik door diepgaande transformaties gegaan, waardoor ik vrij ben van een geconditioneerd bewustzijn, en met Liefde en toewijding mijn authentiek pad vervolg. Ik heb het vermogen om mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades te doorzien en om je te helpen er een doorbraak in te verkrijgen. Jouw bewustzijn wordt aangeraakt, en je zal je weg vinden.

Hilde

Mens-zijn is een gemeenschappelijke Missie. Leren mens-zijn vanuit de ziel, doen we samen en vanuit het hart.

Het is allemaal heel geleidelijk aan gebeurd. Door te leven tussen de lijnen

van overtuigingen en gewoontes in educatie, onderricht & maatschappij, zijn we onze

spontaniteit & eigenheid kwijtgeraakt. ⇒

Tot op een gegeven moment dat de ziel het welletjes vindt. Een keerpunt, van onbewust

naar bewust, naar leven vanuit ons gevoel & hart. Een transformatieproces,

van oude levenspatronen achterlaten en omarmen van je 

natuurlijke Zijn.

Want wat je dacht kwijt te zijn, is er nog.  ⇒

Bewustzijn is oneindig, van iedereen en voor iedereen toegankelijk. Ik verwerf mijn bewustzijn, door dagelijkse gebeurtenissen, door alle mensen waarmee ik in contact kom, door keuzes, en door pijnlijke en mooie ervaringen, net zoals jij. Iedereen heeft een uniek bewustzijn en unieke capaciteiten, die op ieder moment aanvullend, versterkend en verrijkend voor mekaar zijn. We hebben elkaar nodig om te leren en om te groeien in bezield mens-zijn.

Hilde

Into Inner Balance

HOLISTISCHE ONDERSTEUNING / KWANTUM HEALING