Waarvoor kan je bij mij terecht?

Dat kan voor ondersteuning bij gemoedstoestanden, beproevingen en ziektes.

Jijzelf en je leefwereld vormen één geheel. Jouw uniek geheel. Van daaruit ontstaan je gevoelens, gedachten, handelingen en lichamelijke pijnen, die maken wie je op dit moment bent.

Je fysiek, emotioneel, mentaal en energetische deel zijn onlosmakelijk verbonden en beïnvloeden elkaar voortdurend.

De oplossing van je beproeving, gemoedstoestand of pijn ligt in het op elkaar afstemmen en synchroon laten functioneren van die 4 delen.

Bijvoorbeeld : wanneer je vraag om hulp eerder emotioneel van aard is, dan wordt tijdens het gesprek, de link naar het mentale, fysieke en energetische gauw duidelijk.

De ondersteuning die ik hierin aanbied is : 

• bij het omgaan met en genezen van je emoties

• bij het doorbreken en ombuigen van lastige denk- en gedragspatronen

• bij het bewust worden van je lichaam, leefwijze en omgeving

• bij het verruimen van je bewustzijn, door het belichten van een ander perspectief

• bij het afstemmen op de resonantie van je doelstelling

De gesprekstherapie wordt aangevuld met informatie, afgestemd op jouw unieke situatie. Informatie over natuurlijke hulpmiddelen, zoals voeding, kruiden, stenen en kristallen, Bach bloesems en essentiële oliën, om jouw natuurlijk herstel nog doeltreffender te helpen bevorderen.

Door bewust deel te nemen aan de Hoge School van het Leven, ben ik door een diepgaande, persoonlijke transformatie gegaan, zodat ik van deelnemer naar beoefenaar in kwantumgeneeskunde ben geëvolueerd. Vanuit een zuiver, authentiek en hartsgedragen bewustzijn, herken en doorzie ik beperkende denk- en gedragspatronen, emotionele en energetische blokkades en bied hierbij oplossingsgerichte ondersteuning en inspiratie aan, waardoor je dichter bij je eigenheid komt.

De gesprekstherapie bestaat uit :

• een consult van 60-90 min.

• een dagconsult van 10u tot 12u en van 13u tot 15u, met de mogelijkheid tot gezamenlijke lunch

• een aanvullende mogelijkheid tot  opvolging, van een 5-tal korte, telefonische gesprekken, die dienen als reflectie en om je intentie vast te houden.

Wil je meer informatie? Je kan me bereiken via de contactgegevens op mijn website.

Hilde