lang 2

Toeval bestaat niet… Vertrouw erop dat je geleid bent om op deze site terecht te komen. Van harte welkom en laat je inspireren, bekrachtigen en terug herinneren wie je in essentie bent!

Met veel ontzag voor het leven, met veel Liefde voor mezelf, voor alles en iedereen, en met een gelukzalig gevoel sta ik in het leven. Het is een beleving die ik moeilijk kan verwoorden, het is volgens mij enkel te ervaren. Dat is niet altijd zo geweest, het is een nieuwe ‘ik’ die ontstaan is door geleidelijk aan mijn perspectief bij te stellen.

Mijn leven kan ik in twee tijdperken indelen, het eerste deel van mijn geboorte tot 2007, waarin ik onbewust en angstig was, mezelf altijd op de tweede plaats zette, en waar ik anderen en conditioneringen mijn leven liet bepalen.

Het was een periode van veel angst die ik niet kon thuiswijzen, en waar mijn hooggevoeligheid voor iets tussen zat. Met heel weinig zelfvertrouwen en een minderwaardigheidsgevoel onderging ik mijn jeugd, waardoor ik na een tijd ging overcompenseren, en plichtsbesef en perfectionisme ontwikkelde, zodanig dat dat stemmingswisselingen teweeg bracht en er ook een autismespectrumstoornis werd vastgesteld.

Na jaren op die manier te leven raakte ik uitgeput en leeg, ik was intussen zo ver verwijderd van wie ik werkelijk was, dat allerlei labels die wij als mens geven, zoals een burn-out, een depressie en een angstpsychose, voor mijn wakker-schud-moment zorgden. Deel twee was de ommekeer, waar ik mijn pad in Zelfbewustwording ben gaan bewandelen, en zingeving wou vinden.

Beetje bij beetje brokkelde mijn angstige persoonlijkheid af en verscheen mijn eigenheid. Een heftig proces, en tegelijkertijd een heel mooi cadeau.

Ik zag de donkere stukken in mezelf onder ogen, met zelfzorg en zelfliefde, zodanig dat ze vervaagden en zelf helemaal verdwenen. Ik doorzag de impact van mijn eerdere overtuigingen en gedragspatronen, wat heel bevrijdend werkte, want dat vrijwaarde me van oordelen en verwachtingen, die me schuld, schaamte, twijfel en spijt bezorgden. Nu rest er vooral liefde en veel dankbaarheid voor al die ervaringen.

Ik leerde mijn grenzen verkennen en aan geven, mijn (ziels)waarden kennen en toe eigenen. Ik leerde me te verbinden met mijn eigen kracht, ik leerde de wonderlijke wereld van de natuur en de natuurkracht kennen.

Ik leerde gewoonweg mezelf te zijn en dat te omarmen, ik leerde volwaardig lief te hebben, zonder er iets voor terug te krijgen…  en geleidelijk aan opende er zich een nieuwe wereld, een wereld van meer levensvreugde en innerlijke kracht.

Het leven is voor mij als een oneindige avontuurlijke reis waar ik steeds meer over mezelf ontdek.

Mijn waarheid, mijn geluk en gezondheid verschenen achter de illusie, en daarom wil ik heel graag mijn bewustzijn delen. Mijn bewustzijnsveld, en alles wat daaruit ontstaat, zal je aan jouw essentie doen herinneren…

Hilde

Into Inner Balance

HOLISTISCHE ONDERSTEUNING / KWANTUM HEALING